torstai 11. lokakuuta 2007

Näytelmäuutisia & muut oleelliset asiat

Kehissä on pyöritty yhden koiran, meirän Maisan (Taxette's Just A Jewel) voimin. Tuloksia on tullut, viimeisimpänä Oulun KV:sta pokkasimme VSP SERT CACIB rivistön. Serti olikin sitten se viimeinen (tästä maasta! toim. huom.), joten metsään tiemme vie...
Maisaa ei vaan kuollut riista oikein sytytä, joten meitä tullaan näkemään todennäköisesti vain elävän riistan kokeissa :)

Perhe on kasvanut sitten viime näkemän (kuka näki ja mitä?). Mäyräkoiravahvuuteemme liittyi keväällä 2007 Tellu, hienommin (jos haluaa hienostella) Taxette's La Primavera. Tellu edustaa siis jälleen Taxette's-koiria (taattua Taxette's-laatua!), kuten Maisakin, joskin hieman suuremmassa kokoluokassa. Isäntä kyllästyi pieniin ajaviin (kun ne ei ees aja) ja haki itselleen Jehun, suomenajokoiran. Jehu on kodinvaihtajakaveri, joka vasta opettelee elämään meillä ja meidän säännöillä. Herra on kunnostautunut lähinnä syömällä häkkinsä puuosat, koreilemalla vivahderikkaalla ajoäänellä myös pihassa ja onhan noita pupujakin tullut pakastimen täytteeksi.

Viivi on koreillut kehissä vaalensinisen ja oranssin arvoisesti eli Viivin elämään kuuluu vielä jännitystä ja vaarallisia tilanteita kehissä....Voi olla, että vielä pitkään. Se viimeinen sinivalkoinen kun näyttää olevan kiven takana.
Tytti on Tytti, rouva ei ole muuttunut yhtikäs mitenkään, mihinkään suuntaan...

Ei kommentteja: