maanantai 22. lokakuuta 2007

Mäyräkoirien erikoisnäyttely 21.10.2007 Kuopio

Matkassa meidän perheen Taxette's-edustus eli Maisa & Tellu. Sinänsä "jännittävä" näyttely, että tuomaroimassa oli Anita Alatalo, joka samalla arvosteli mäyräkoirat ensimmäisen kerran, joten emme asettaneet minkäänlaisia tavoitteita...Lukuunottamatta sitä, että Tellulle eka näyttelyreissu tehtäisiin mukavaksi ja miellyttäväksi tapahtumaksi.

Maisa joutui pitkästä aikaa tyytymään EH-naruihin, vaikkakin arvostelu oli erinomainen. Maisan hieman "erilainen" pää ei miellyttänyt tuomarin silmää. Olen kuitenkin arvosteluun tyytyväinen ja Maisallakin tuntui olevan mukava päivä...

Tellu käyttäytyi kaikista ennakko-aavistuksista poiketen kehässä erittäin hienosti, ensikertalaiseksi voisin sanoa, että jopa yllättävän erinomaisesti. Tellulla tuntui olevan mukavaa ja partakarvat vinossa voitettiin ensin oman rodun pennut ja päivän päätteeksi Tellu koreili BIS3-pentu korokkeella. Arvostelu oli kaikilta osin erinomainen.

Maisan viikonloppua hieman piristivät (ehkä jopa omistajankin?) maanantaina postilootaan ilmestyneet alkuvuoden CACIB-vahvistukset...Ja soitto "naapurista", että sorkkia olis, tuletteko hakemaan :)

Grattis till Taxette's-kennel ja tackar hyvistä (erinomaisista ja joskus erittäin hyvistä) koirista!

Samaan aikaan toisaalla....Tellun siskot Fanny & Ansa näyttäytyivät myös kehissä erinomaisella menestyksellä, Fanny Turussa VSP-pentu ja Ansa Seinäjoella ROP-pentu. ONNEA SISKOT!

Ei kommentteja: