maanantai 14. heinäkuuta 2008

Voi elämän kevät... :)

Lontoon murteella kaikki onkin jo kerrottu, mutta kerrottakoon vielä på finska:
Team Taxette's on reissannut Ruotsissa parisen viikkoa (ja yksi niistä jätettiin rannalle ruikuttamaan...) kohtuuttoman hienoin tuloksin:
Taxette's Harrietta "the Maisan äippä" Vera saa nyt liittää eteensä KANS & FIN & EST & DK & LT & S & POHJ MVA rivistön
Taxette's Govannon "the Tytin ex-mies" Roxi liittänee eteensä KANS & FIN & EST & S MVA rivistön
Taxette's La Perla "the Tellun systeri" Fanny ei liitä vielä mitään eteensä, koska on liian nuori, mutta Ruotsista räpsähti plakkariin koetulos odottelemaan ikälisiä sekä kaksi Ruotsin sertiä, jotka ovat muuten vain mukavia saada.
Hodja's Enrico Caruso "min lilla Emil" vauhditti myös mukana, tuloksena kahdesta Ruotsin näyttelystä VSP-PENTU tulosta... FIN EMIL!

SIKAHIENOA Else, Kati ja kaikki maastonakit! Vähänkö me maalaissukulaiset ollaan ylpeitä teistä! Kannatti syötättää yöpaikan pöydänkulmat pikku-Emilillä, kyllä tää oli jo sen arvoista!

Matkustuspalvelu Nylander kiittää ja kumartaa hyvästä yhteistyöstä, vaikka ei mun turistikeskukseen ohjaukset miellyttäneetkään ja toivoo, että yhteistyö tällä saralla jatkuu (tai jos mä vaikka joskus aikuistun ja te haluatte mut mukaan...?).

********************************************************************************

Me maalaiset käytiin Oulussa pelottelemassa lappalaisia... Lauantaina Oulun inttinäytelmistä Maisan saldo jälleen VSP + CACIB (onnea jälleen Ossi :) ) ja meidän lötkö-pötkö Tewwu lönkytteli nuorten luokassa ERI:llä kakkoseksi. Emäntä viihtyi erinomaisesti, kiitos vandrarhem Hannalle... Ne oli varmaan ne kiharat, joilla me pärjättiin (tai sitten se mun muuten vaan fressi olotila...)!

Oulun tuliaiset....

Sunnuntaina allekirjoittanut toimi jälleen vastuullisessa kehätoimitsijan roolissa. Kivan porukan kanssa huumori ei (luojan kiitos) loppunut, vaikka kaikki kastuivat, oli kylmä, itutti, hammasta koski.... Päivä suijui erinomaisesti :)
Myös mäykkykehän näytteilleasettajat olivat kuten asiaan kuuluu valveutuneita, ei tarvinnut huutaa ääntään käheäksi (vaikka ei se kuuluis mihinkään kuitenkaan)... Kyllä me mäykkyimmeiset osataan :)

Wiikonwopun tohinassa myös hostellin omistajan buudelit kävi kehissä, Iiwo "petit" WOP, Towsti "grandi" WOP, Wisto "pieni pehmeä ja valkoinen" kahtena päivänä SEWTTI... Kannatti trimmata ja ottaa asennusolutta, Erja, onks tää ny sitä glamouria ja olutta??? Jos on, niin tää tahtoo kans pehmeän valkoisen!

Kaiken kaikkiaan IHQ weekend vaikka tuon L- sekä R-kirjaimen lausuminen tuottaakin nyt vaikeuksia :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei te maawaiset.. Otetaanpa taas pikakertaus maantiedossa (sitähän kyllä luettiin sulle hartaasti viikonloppuna;)Ouwu ei ole edelleenkään Lapissa!
Tässä kun olen siivoillut, löysin olkkarin kukkapöydän alta ruskeahattuisen kyykkymöllykän -> Tewwu..:)Lähden tästä opettelemaan L- ja R-kirjaimia..
Kiwaa owi..

Team Karvanaamat kirjoitti...

TeWWu on todella pahoillaan, mutta jos kukkapöydän alla owi muwtaa, sitä voi kuvitewwa owewansa uwkona....

Ouwu on wapissa, ewä väitä mewkein savowaisewwe vastaan!

Kiwaa owi meiwwäkin :)

P.S. PERKELE, että on vaikeeta kirjottaa noin, puhuminen ei tuota ongelmia!

Anonyymi kirjoitti...

Vai sitä ollaan lappalaisia :P Miss melkein saa kaikki tehdyksi lappalainen on jopa päivittänyt kotisivujaan, aatella! Onhan siellä tosin helvetisti vielä sitä päivitettävää, mutta ei ne nyt ihan tolkuttoman jäljessä ole, jipii!

Eläkä vaan sano että oot kuopiossa karkkarikehässä, muuten häätyy ruveta sitä peruukkia ja naamioasua etsimään :o Tosin vaan pe ollaan me menossa mukana.


Peeässää vielä. Lälläslää, pentusuunittelot siirtynee taas, jos sitte ens vuonna jaksais alkaa suunnitteloon :) Eipä noilla niin kiirettä, tahtois eka valioksi tuon piskin. *saahan sitä luulla, että tuo ainakaan mun kans rupeais millekään siellä metässä*

Team Karvanaamat kirjoitti...

no niin, sitä ollaan sitten muutettu kainuun takametsiin? Teillähän on siellä karhuja ja suseja niin paljon, että eiku reenaamaan karhunhaukkukokeita varten!

Sun kannalta hyvä, että meikäläinen häärää Kuopiossa ihan muissa kehissä töissä, voit siis rentoutua ja pukeutua aivan vapaasti kuin haluat :) Kunhan siis kuitenkin pukeudut!

Mä oon jo melkein luovuttanut tuon valioitumisen suhteen, eikö se riitä jos 50 prosenttia kotona asuvista on sitä?

See you ja nakeille terkkuja, että muistavat varoa suseja!

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mukava nähdä Maissi-siskoa ja -tytärtä, etenkin kun kenenkään ei tarvinnu kenellekään niskoja nakella...
Rapsutuksia koko laumalle ja Tytille lisää kiloja ympärille! Muuten soitan eläinsuojeluviranomaiset paikalle (ja syyttävät tietenkin Tellu-rukkaa!)...

t. Wanda-systeri ja Vera-mamma